Hoppa till sidans innehåll

Info till medlemmar efter styrelsemöte 24 mars 2019


Försäljningen av Idrottsrabatten & NewBody är i full gång. Stort tack till alla som hämtat ut och betalat för sina Idrottsrabatten-häften. För de som inte hämtat ut och betalat för sina två (eller fler) häften än finns dessa kvar på kontoret. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att köpa/sälja vidare häftena så vi får in pengarna till våra ökade foderkostnader. 

NewBody-kampanjen pågår till och med fredag den 29 mars. Kom ihåg att lägga in dina beställningar. Hör av dig till Ann om något strular med detta. 

Efterlysning! Enligt beslut vid årsmötet ska vi tillsammans bilda uppdragsgrupper för att öka delaktigheten och engagemang i föreningens aktiviteter och verksamhet. Ett väldigt viktigt uppdrag - både för allas trivsel och för föreningens ekonomi - är att få igång caféverksamheten igen. Vi söker nu dig som vill vara med och starta upp detta igen. Kontakta styrelsen på This is a mailto link för mer information och intresseanmälan. 

Datum för vårens två första Clear Rounds är spikade. Den första äger rum lördagen 27 april och den andra lördagen den 11 maj. Vi återkommer med datum för vårens tredje och sista CR. 

Du kommer väl ihåg att du, snälla släktingar och vänner, företag i din närhet och andra som vill hjälpa vår verksamhet har möjlighet att bli foderfaddrar åt en eller flera av våra hästar? Fint informationsmaterial finns i stallet. 

Vi behöver bli fler helgarbetslag för att hjälpas åt att ta hand om hästarna från lördag-eftermiddagarna till söndag lunch. Läs mer om helgarbetslagen här på hemsidan och kontakta någon i ett helgarbetslag (lista finns på stora anslagstavlan i stallet) när du vill vara med och prova på. 

Uppdaterad: 26 MAR 2019 21:09 Skribent: Karin Landström
Epost: Adressen Gömd


 


Här hittar du vår

webbshop:

 

Logo Prima 4 you profilkläder

 

 
 

 
Antal besök sen 090329:

url and counting visits

Accurate Visits

GRYS sponsorer...
  
 
 
 
 
 
 

Postadress:
Gunnebo RS - Ridsport
Eva Regnéll, Christina Halls Väg
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031276200
E-post: This is a mailto link

Se all info