Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


Att vara sponsor på Gunnebo Ryttarsällskap

 

Utnyttja tillfället att förknippas med vacker 1700-talsmiljö runt Gunnebo Slott och Trädgårdar i Mölndal som är ett populärt utflyktsmål. Gunnebo Ryttarsällskap, (GRYS) som är en ideell förening med ca 250 elever, bedriver ridskola och ridverksamhet i det här natursköna området. Vi har inom GRYS ambitionen att skapa en stark klubbidentitet med socialt engagemang samt uttalade utvecklingsmöjligheter individuellt och i grupp för medlemmarna, oavsett ålder. Målet med vår verksamhet är att långsiktigt kunna attrahera och engagera individen, oavsett ålder och generationstillhörighet.

 

Till dig som stöttar vår verksamhet som sponsor erbjuder vi exponering av din logotype i stallet på våra hästars namnskyltar. Vi har idag 11 ponnyer och 6 hästar. För mer information om hästarna, läs under rubriken Ridskolan/Våra hästar. Våra sponsorer presenteras självklart med logotyper på vår hemsida.

 

Sponsoravtal löper årsvis efter överenskommelse. Pris 2000 kr per skylt och häst. Vi är öppna för alla kreativa idéer om hur GRYS kan hjälpa ditt företag att synas och hur vi kan utveckla samarbetet med företag i vår närhet.

 

Välkommen att kontakta oss i styrelsen för en närmare diskussion!

Uppdaterad: 21 NOV 2013 14:34 Skribent: Redaktörn

Postadress:
Gunnebo RS - Ridsport
Eva Regnéll, Christina Halls Väg
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031276200
E-post: This is a mailto link

Se all info