Hoppa till sidans innehåll

Helgarbetslag


Varje helg (från lördag eftermiddag till söndag lunch) har föreningen ett helgarbetslag som ansvarar för skötseln av ridskolehästarna. Detta innefattar bland annat utfodring, mockning, intag från och utsläpp i hagarna.

 

GRYS en ideéll förening och vår verksamhet bygger på ett ideéllt engagemang. Det innebär samtidigt en möjlighet för våra medlemmar, barn och vuxna, att gemensamt få engagera sig i och utveckla ett fritidsintresse. Helgarbetslagen är en frivillig och ideéll arbetsinsats av föreningens medlemmar.

 

Vi är uppdelade i 10 stycken lag som enligt ett rullande schema ansvarar för varsin helg (totalt ca 2 gånger per termin). Det är alltid en erfaren person som har huvudansvaret för respektive helg.

 

Helgarbetslagen är nu  i behov av förstärkning! De kritiska momenten utgörs av intag och utsläpp då man bör vara minst 3 vuxna. Barnen får naturligtvis vara med och hjälpa till med stallsysslorna samt sköta och pyssla om våra hästar! 

 

Är du intresserad av att hjälpa till? Eller vill du göra ett inhopp på prov? Ta i första hand kontakt med kontaktpersonen som finns angiven för den helg som skulle passa dig att prova på. Listan sitter på stora anslagstavlan i stallet. 

 

Uppdaterad: 26 AUG 2018 21:12 Skribent: Karin Landström


 


Här hittar du vår

webbshop:

 

Logo Prima 4 you profilkläder

 

 
 

 
Antal besök sen 090329:

url and counting visits

Accurate Visits

GRYS sponsorer...
  
 
 
 
 
 
 

Postadress:
Gunnebo RS - Ridsport
Eva Regnéll, Christina Halls Väg
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031276200
E-post: This is a mailto link

Se all info