Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Vi är en ideell förening som bedriver ridskola och ridverksamhet vid Gunnebo Slott i Mölndal.
 
Vi har inom Gunnebo Ryttarsällskap ambitionen att skapa en stark föreningsidentitet med socialt engagemang samt uttalade utvecklingsmöjligheter individuellt och i grupp inom ridsport för medlemmarna, oavsett ålder.
 
Vi vill bidra till en utveckling av mångfald inom ridsporten för såväl barn, ungdomar och vuxna som familjer, utifrån de förutsättningar som finns vid Gunnebo.
 
Stalldörren med GRYS-märket ovanför
Medlemskap i Gunnebo Ryttarsällskap erbjuder möjlighet till utveckling av social kompetens genom rid- och stallverksamhet och deltagande i gemensamma föreningsaktiviteter som Clear Round, hopp- och dressyrtävlingar, utbildningar, studiebesök/resor m m.
De gemensamma aktiviteterna riktas till ridande elever, föräldrar och hästägare.
Gunnebo Ryttarsällskap vill öka närvaron av vuxna i stallet genom att engagera föräldrar till ridande elever i verksamhetsaktiviteter och utbildningar.
Verksamheten vid ridskolan och Gunnebo Ryttarsällskap erbjuder ett rikt utbud av aktiv fritidssysselsättning för barn, ungdomar och vuxna. Målet med vår verksamhet är att långsiktigt kunna attrahera och engagera individen, oavsett ålder och generationstillhörighet.
Gunnebo Ryttarsällskap vill förena barn, ungdomar och vuxna i gemensamt föreningsliv.
I vårt visionsprogram finns en klar målsättning att göra Gunnebo Ryttarsällskap till en attraktiv och rolig familjeförening. Om Du känner Dig sugen att vara med i någon av vara arbetsgrupper eller på annat sätt engagera Dig aktivt i verksamheten i större eller mindre omfattning kan maila oss på This is a mailto link eller This is a mailto link 
Med vänliga hälsningar
Gunnebo Ryttarsällskap
Uppdaterad: 25 DEC 2016 16:41


 


Här hittar du vår

webbshop:

 

Logo Prima 4 you profilkläder

 

 
 

 
Antal besök sen 090329:

url and counting visits

Accurate Visits

GRYS sponsorer...
  
 
 
 
 
 
 

Postadress:
Gunnebo RS - Ridsport
Eva Regnéll, Christina Halls Väg
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031276200
E-post: This is a mailto link

Se all info