Hoppa till sidans innehåll

Vårterminen 2020


Vårterminen drar igång den 7 januari! 

Preliminära scheman för vårterminen hittar ni här: grupp- och lektionsschema & lektionsschema 

I vår har vi, förutom de ordinarie lektionerna, flera spännande saker att se fram emot:

 

Clinics - verksamhetsutveckling för ökad ridförståelse

Under vårterminen 2020 kommer en ny idé att prövas i GRYS lektionsverksamhet. Det är en utveckling av verksamhetens innehåll i syfte att stärka ridundervisningen och berika ryttarnas förståelse för ridning. Vi kommer att hålla en dressyr- och en hoppclinic på ridskolans egna hästar. Varje clinic omfattar totalt tre dagar, antingen onsdag- fredag vecka 9 eller söndag – tisdag vecka 17/18.  Alla elever, oavsett ridgruppsnivå, är välkomna att ta del av respektive clinics alla tre delar (en del per dag), oavsett ordinarie lektionsdag. Det innebär att varje elev får möjlighet till ytterligare fem lektioner, förutom den ordinarie lektionsdagen i respektive grupp. Målet är att skapa ett kreativt forum med fokus på ridutveckling och hästutbildning, där ridlärarna bland annat kommer att rida ridskolans hästar för att demonstrera vikten av att kunna använda sig av teoretiska kunskaper i praktiken. Clinicen är öppen för alla GRYS elever och medlemmar. Eventuella utomstående (ej medlem) är också välkommen, men får betala en avgift per person och dag i respektive clinic.

Vi kommer att annonsera båda clinicerna på GRYS anslagstavlor och här på hemsidan, med mer detaljer om tider och innehåll. Håll utkik och varmt välkomna!

 

Clear round

Datum för vårens klubb Clear Round (CR) är preliminärt fastställd till lördag 2 maj, klockan 10. Klubb CR är öppna för alla elever.

GRYS serietävling del 2 och 3

Under höstterminen 2019 hölls del 1 (stilhoppning) i GRYS nya serietävling. Del 2 och 3 i GRYS serietävling 2019/2020 kommer att genomföras lördag 16 maj samt lördag 30 maj (preliminära datum). Det ena tillfället kommer att vara en dressyrtävling och det andra tillfället en stilhoppningstävling. Ryttaren måste inte starta i alla tre deltävlingar för att få delta. Ryttarna samlar poäng till serietävlingen utifrån resultat i varje deltävling, men kan välja att bara starta i en deltävling och naturligtvis både vinna och placera sig i den. Men för att vinna klubbmästartiteln gäller det att samla så många poäng som möjligt. Efter sista deltävlingen har GRYS en ryttare hos oss blivit klubbmästare 2019/2020! Klubbmästaren kommer att uppvaktas i samband med terminsavslutningen vårterminen 2020. Serietävlingen är öppen för alla GRYS elever från ridnivå BLÅ grupp

Uppdaterad: 25 DEC 2019 19:16 Skribent: Karin Landström
Epost: Adressen Gömd


 

facebook-länk


Här hittar du vår

webbshop:

 

logo

 
 

 
Antal besök sen 090329:

url and counting visits

Accurate Visits

GRYS sponsorer...
  
AniCura_Vastra_Djursjukhuset_liggande_rgb
 
 
 
 
 
 

Postadress:
Gunnebo RS - Ridsport
Eva Regnéll, Christina Halls Väg
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031276200
E-post: This is a mailto link

Se all info