Hoppa till sidans innehåll

Vårterminen 2020


Scheman för vårterminen hittar ni här: grupp- och lektionsschema & lektionsschema 

I vår har vi, förutom de ordinarie lektionerna, flera spännande saker att se fram emot:

 

Clinics - verksamhetsutveckling för ökad ridförståelse

Under vårterminen 2020 kommer en ny idé att prövas i GRYS lektionsverksamhet. Det är en utveckling av verksamhetens innehåll i syfte att stärka ridundervisningen och berika ryttarnas förståelse för ridning. Vi kommer att hålla en dressyr- och en hoppclinic på ridskolans egna hästar. Varje clinic omfattar totalt tre dagar. Alla elever, oavsett ridgruppsnivå, är välkomna att ta del av respektive clinics alla tre delar (en del per dag), oavsett ordinarie lektionsdag. Det innebär att varje elev får möjlighet till ytterligare fem lektioner, förutom den ordinarie lektionsdagen i respektive grupp. Målet är att skapa ett kreativt forum med fokus på ridutveckling och hästutbildning, där ridlärarna bland annat kommer att rida ridskolans hästar för att demonstrera vikten av att kunna använda sig av teoretiska kunskaper i praktiken. Clinicen är öppen för alla GRYS elever och medlemmar. Eventuella utomstående (ej medlem) är också välkommen, men får betala en avgift per person och dag i respektive clinic.

Vi kommer att annonsera båda clinicerna på GRYS anslagstavlor och här på hemsidan, med mer detaljer om tider och innehåll. Håll utkik och varmt välkomna!

 

Ändringar avseende CR och serietävling

På grund av rådande omständigheter och de restriktioner som finns avseende smittspridning har styrelsen beslutat att ställa in planerad CR den 2 maj. Vi kommer att återkomma med information om hur det blir med vårens planerade aktiviteter lite längre fram. 

Uppdaterad: 25 DEC 2019 19:16 Skribent: Karin Landström
Epost: Adressen Gömd


 


Här hittar du vår

webbshop:

 

Logo Prima 4 you profilkläder

 

 
 

 
Antal besök sen 090329:

url and counting visits

Accurate Visits

GRYS sponsorer...
  
 
 
 
 
 
 

Postadress:
Gunnebo RS - Ridsport
Eva Regnéll, Christina Halls Väg
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031276200
E-post: This is a mailto link

Se all info