Hoppa till sidans innehåll

Försäljningskampanj våren 2019


Från torsdag den 28 februari till och med onsdag den 6 mars är det dags för uthämtning av Idrottsrabatten och start för vårens NewBody-kampanj! Medlemmar ur styrelsen kommer att finnas på plats i stallet för att svara på frågor och dela ut häften och försäljningsmaterial under denna tiden.

Idrottsrabatten: I och med att det var många häften som inte såldes under höstens kampanj har vi tagit beslutet att varje familj nu behöver hämta ut och betala för två häften. Om ni väljer att ta del av de fina rabatterna själva eller sälja vidare häftena till släkt och vänner är upp till er. Vill ni köpa fler häften går det såklart utmärkt. Se till att ni blir avprickade på listan som finns på kontoret. Det går bra att betala via Swish, kontant eller till bankgiro 5149-0308. Häftena kostar 150 kronor styck.

NewBody: I vår är det den aprikosa katalogen som gäller. Papperkatalog och infoblad finns att hämta i stallet under ovan angivna period. Infoblad om försäljningen hittar du även här: Checklista Säljare 2019  Alla ska ha fått länk för inloggning till NewBody per SMS.

Nu gör vi vårt allra bästa för att tillsammans tjäna ihop pengar till en ny häst!

Lycka till med försäljningen!

Uppdaterad: 26 FEB 2019 20:41 Skribent: Karin Landström
Epost: Adressen Gömd


 


Här hittar du vår

webbshop:

 

Logo Prima 4 you profilkläder

 

 
 

 
Antal besök sen 090329:

url and counting visits

Accurate Visits

GRYS sponsorer...
  
 
 
 
 
 
 

Postadress:
Gunnebo RS - Ridsport
Eva Regnéll, Christina Halls Väg
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031276200
E-post: This is a mailto link

Se all info