Hoppa till sidans innehåll

Vårterminen 2019


Varmt välkomna till vårterminen som drar igång den 7 januari! Nu är det preliminära gruppschemat och det preliminära lektionsschemat för vårterminen klart!

Vi är jätteglada över att få hälsa My Larsson välkommen som ridlärare. Hon kommer att jobba måndagar, onsdagar, torsdagar och fredagar tillsammans med Unni och Kristina. My har varit med under några lektioner redan för att lära känna sina blivande elever och lära sig namnen på alla hästarna. 

Vi kommer från och med våren att ändra strukturen för teorilektioner så att vi har teori med en grupp per dag (istället för att till exempel alla måndagsgrupper har teori samma måndag). Detta gäller för det ena av teoritillfällena, vi har fortfarande en sammanhållen teorivecka som börjar söndag vecka 12 (24 mars) och slutar fredag vecka 13 (30 mars). Alla grupper har alltså fortfarande två teoritillfällen per termin, men fördelat på ett annorlunda sätt. På detta sätt minskar vi belastningen på hästarna och hoppas bli mindre sårbara vid ev hältor eller andra skador på hästarna.
Hoppas att ni alla får en härlig och vilsam julledighet och att vi ses en sväng i stallet för gemensamt jobb under helgerna!
Uppdaterad: 19 DEC 2018 21:36 Skribent: Karin Landström
Epost: Adressen Gömd


 

facebook-länk


Här hittar du vår

webbshop:

 

logo

 
 

 
Antal besök sen 090329:

url and counting visits

Accurate Visits

GRYS sponsorer...
  
AniCura_Vastra_Djursjukhuset_liggande_rgb
 
 
 
 
 
 

Postadress:
Gunnebo RS - Ridsport
Eva Regnéll, Christina Halls Väg
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: 031276200
E-post: This is a mailto link

Se all info